Romania

Romania

Romania devine de la an la an o destinatie tot mai cautata atat de turistii romani cat si de cei straini. Relieful permite ca vara sa te racoresti pe litoral in statiuni precum Mamaia, Eforie sau Costinesti si in sezonul rece sa practici sporturi de iarna in statiunile de ski. Deasemenea sunt si zone care pot fi vizitate in tot timpul anului, fiecare anotimp avand farmecul lui aparte. Unele din cele mai importante sunt Maramures, Bucovina si Moldova.

Romania

Cele mai populare destinatii din Romania

Distractie la malul marii

Fie ca ai 20 de ani si vrei sa fugi cateva zile la mare sau ai peste 50 si vrei sa te simti iar tanar, litoralul romanesc iti pune la dispozitie cateva statiuni care sunt sinonime cu distractia, indiferent de varsta. Hai sa vedem impreuna care sunt acestea.

Statiuni Balneo-Climaterice

Romania este renumita la nivel mondial pentru statiunile balneo-climaterice care au atras chiar si vechile imperii aici.
Cea mai veche statiune de acest tip este Baile Herculane, fiind atestata documentar inca din 153 d.Hr. Alte statiuni importante sunt Baile Felix, Baile Govora, Baile Olanesti, Calimanesti-Caciulata, si Baile Tusnad. Te invitam sa te alaturi turistilor care au vizitat aceste destinatii si sa descoperi optiunile de cazare. 

Valea Prahovei

Valea Prahovei este situata pe traseul raului Prahova si cuprinde statiunile turistice montane Breaza, Comarnic, Sinaia, Busteni, Azuga si Predeal. Este o destinatie foarte populara pentru turistii din Bucuresti datorita proximitatii. In mod normal de la Bucuresti la Sinaia este un drum de 120 km care se face in mai putin de 2 ore, dar in weekend-uri si in zilele de sarbatori legale drumul este foarte aglomerat si timpul petrecut in trafic poate creste pana la 3-4 ore.

Alege o localitate din Romania