Aquapolis Park

water park

43.281970870106, 28.037238911837 (vezi harta)

publicat de Alin I. la 16 Ianuarie 2023

Parcul de distractii „Aquapolis” - cel mai frumos parc acvatic din Europa de Est, este si primul din Bulgaria, construit intr-un stil unic maur-mediteranean. Este situat in partea de nord-vest a orasului Nisipurile de Aur.

Parcul acvatic este situat in padure, cu o priveliste unica asupra marii si a intregului complex statiune. Construit pe o suprafata de 40.000 de metri patrati, combina un mediu de parc natural cu o serie de elemente create artificial - piscine, tobogane cu apa, jacuzzi, fantani si cascade, turnuri si ruine antice.

Pana la 3.000 de vizitatori pot sta in Aquapolis in acelasi timp. La intrarea in parc s-a construit o stanca de catarare cu sapte trasee posibile, proiectate de campionul mondial de alpinism Pedro Pons din Spania. Din stanca au fost formate un amfiteatru, o cascada si un lac artificial si un snack-bar panoramic „Alcazar”.

Langa parcul acvatic a fost construita o parcare pentru 100 de masini si 10 autobuze, dotata cu o sectiune speciala pentru deplasarea directa a persoanelor cu dizabilitati la intrarea in Aquapolis.

Atractii suplimentare:
poligon de tragere pentru copii si adulti;
perete de catarat pentru copii - 3 m.

Scrie o recenzie

r1 r2 r3 r4 r5
click pentru rating

(acest camp este optional)

Trimite recenzie